KultaViljaset Oy | Kauppiaskatu 4, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi

Kellokauppa KultaViljaset

Turun Omega Service Center

Meiltä löydät kellosepän työtilan, jossa huolletaan kaikki Turun seudun arvokellot. Kellokauppa KultaViljaset on myös Turun ainoa valtuutettu Omega Service Center.

 

Kauppamme helmi on vintage-kellojen laaja valikoima, vintage-kellot  löytyvät niin Kellokaupalta kuin myös verkkokaupasta:

kellotori-logo-03

Ostamme myös vanhoja käytöstä pois jääneitä mekaanisia vedettäviä ja automaattikelloja, tarjoa: tarja.viljanen (at)kultaviljaset.fi
 
Pikkutyöt odottaessa, niin paristonvaihdot kuin rannekkeiden lyhennykset, käynnin- ja tiiviydentarkistukset. Rannekevalikoimamme on kaupungin parhaimmistoa, valikoimassamme Hirschin rannekkeet ison telineen täydeltä ja Punavuoren Rannekkeen koko valikoima - rannekkeen vaihdot toki odottaessa.
 

   Forumin Kellokauppa on myös Turun ainoa valtuutettu Omega Service Center Teemme kaikki Omegan ja muiden Swatch groupin omistamien merkkien (Omega, Longines, Rado, Tissot, Certina) huollot tehtaan määräysten mukaan, ammattitaidolla ja alkuperäisosin.

 

Huoltokyselyt, kellomyynti, ostot ja sopimukset: Tarja Viljasen vastuulla on kellomyynti, huoltomyynti, ostot, vaihdot, verkkokauppa ja hallinnolliset asiat. Tarja tuntee kellot sekä kellojen vaatimat huoltotoimenpiteet monivuotisella kokemuksella, Tarjan puoleen voi kääntyä sekä kellojen että kellohuoltoon liittyvien asioiden osalta.

Omegan valtuuttama kelloseppä: Pasi Viljanen on valmistunut Espoon Tapiolan Kelloseppäkoulusta vuonna 1980 ja on lisäkouluttautunut säännöllisesti Tukholmassa Omegan koulutuksesssa. Kelloseppäliiton myöntämän diplomikellosepän arvon hän sai vuonna 2009, diplomi myönnetään ansioutuneesta kellosepäntyöstä. 

 

omegaservicecenter.jpg

 

 

Siirry ostamaan rannekelloja.

Instagram          Facebook
KultaViljaset Oy | Kauppiaskatu 4, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi