KultaViljaset Oy | Humalistonkatu 8, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi

Kellokauppa KultaViljaset

Toimitusehdot

Tervetuloa KultaViljaset Oy:n verkkokauppaan!

Verkkokauppamme on ikkuna Forumin Kellokauppa KultaViljasille, joka sijaitsee keskellä Turkua Forumin kauppakeskuksessa. 

Toimitusajat

Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti 1-2 työpäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Mikäli tilaamasi tuote on tilapäisesti varastosta loppu, ilmoitamme siitä sinulle toimitusaikatiedon välittömästi.  KultaViljaset myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Takuu

Edustamissamme kelloissa on 2 vuoden takuu. Takuu on maahantuojan myöntämä ja takuuasiat hoituvat joustavasti kanssamme. 

Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Oikeus koskee vain myyntikelpoisia ja käyttämättömiä tuotteita, asiakas maksaa palautuskulut.  Ota yhteys ennen palautusta tarja.viljanen at kultaviljaset.fi

Mahdollisissa riita-asioissa ulkopuolinen riidanratkaisuelin on kuluttajariitalautakunta (www.kuluttajariita.fi), ennen riita-asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan kannattaa aina olla yhtedessä kuluttajaneuvontaan.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Suomessa ja Eu:n alueella Postinvälityksellä. Toimitustapana on postipaketti tai  postiennakkolähetys, joka toimitetaan noudettavaksi lähimpään postiinne. 

Maksuehdot

Toimitamme tuotteet postiennakolla, voit olla myös yhteydessä myymälään maksutavasta  sopimiseksi: tarja.viljanen (at) kultaviljaset.fi

Toimituskulut

Toimitus- ja käsittelykulumme ovat paketin fyysisestä koosta riippumatta kokonaisuudessaan 7,00€ sis postiennakkomaksun.

Instagram          Facebook
KultaViljaset Oy | Humalistonkatu 8, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi