KultaViljaset Oy | Kauppiaskatu 4, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi

Old School kellokauppa

Kellosepän palvelut kattavasti, Turun valtuutettu Omega-huolto

Meiltä löydät kellosepän työtilan, jossa huolletaan kaikki Turun seudun arvokellot. Kellokauppa KultaViljaset on myös Turun ainoa valtuutettu Omega Service Center.
 
Old Schoolia ja omaa työtä edustaa huollettujen vintage-kellojen valikoima, vintaget löytyvät niin Kellokaupalta kuin myös Kellotori piste fi -sivustolta.  Ostamme myös vanhoja käytöstä pois jääneitä mekaanisia vedettäviä ja automaattikelloja, tarjoa: tarja.viljanen (at)kultaviljaset.fi
 
Pikkutyöt odottaessa, niin paristonvaihdot kuin rannekkeiden lyhennykset, käynnin- ja tiiviydentarkistukset. Rannekevalikoimamme on kaupungin parhaimmistoa, valikoimassamme Hirschin rannekkeet ison telineen täydeltä, Punavuoren Rannekkeen koko valikoima ja uusimpana Fin Watchstrapsin nahkarannekkeet - rannekkeen vaihdot toki odottaessa. Hirschin maajohtaja haastattelussa:
 

   Forumin Kellokauppa on myös Turun ainoa valtuutettu Omega Service Center Teemme kaikki Omegan ja muiden Swatch groupin omistamien merkkien (Omega, Longines, Rado, Tissot, Certina) huollot tehtaan määräysten mukaan, ammattitaidolla ja alkuperäisosin.

 

Huoltokyselyt, kellomyynti, ostot ja sopimukset: Tarja Viljasen vastuulla on kellomyynti, huoltomyynti, ostot, vaihdot, verkkokauppa ja hallinnolliset asiat. Tarja tuntee kellot sekä kellojen vaatimat huoltotoimenpiteet monivuotisella kokemuksella, Tarjan puoleen voi kääntyä sekä kellojen että kellohuoltoon liittyvien asioiden osalta.

Omegan valtuuttama kelloseppä, Swatch Groupin merkkien huolto ja vaativimmat arvokellot: Pasi Viljanen on valmistunut Espoon Tapiolan Kelloseppäkoulusta vuonna 1980 ja on lisäkouluttautunut säännöllisesti Tukholmassa Omegan koulutuksesssa. Kelloseppäliiton myöntämän diplomikellosepän arvon hän sai vuonna 2009, diplomi myönnetään ansioutuneesta kellosepäntyöstä. 

Muut rannekellot, taskukellot ja seinäkellot: Kelloseppä Tomi Kaski on aloittamassa osana KultaViljaset-tiimiä keväällä 2018.

omegaservicecenter.jpg

 

 

 

 

 

Instagram          Facebook
KultaViljaset Oy | Kauppiaskatu 4, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi