KultaViljaset Oy | Kauppiaskatu 4, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi

Old School kellokauppa

Kelloseppä, Turun valtuutettu Omega-huolto

Meiltä löydät kellosepän työtilan, jossa huolletaan kaikki Turun seudun arvokellot. Kellokauppa KultaViljaset on myös Turun ainoa valtuutettu Omega Service Center.
 
Old Schoolia ja omaa työtä edustaa huollettujen vintage-kellojen valikoima, vintaget löytyvät niin Kellokaupalta kuin myös Kellotori piste fi -sivustolta.
 
Kellohuollot ovat ydintoimintaamme: Omega, Certina, Tissot, Tag Heuer, Rado, Eterna, Iwc, Zenith ym arvokellot hoituvat kelloseppämme käsissä.
 
Pikkutyöt odottaessa, niin paristonvaihdot kuin rannekkeiden lyhennykset, käynnin- ja tiiviydentarkistukset. Rannekevalikoimamme on kaupungin parhaimmistoa, valikoimassamme Hirschin rannekkeet ison telineen täydeltä ja Punavuoren Rannekkeen koko valikoima - rannekkeen vaihdot toki odottaessa.
 

  Kellohuollot onnistuvat kaikkiin merkkeihin! Forumin Kellokauppa on myös Turun ainoa valtuutettu Omega Service Center ja Swatch Groupin yhteistyökumppani Longinesin huolloista Radoon, Certinaan jne.

Omegan valtuuttama kelloseppä: Pasi Viljanen on valmistunut Espoon Tapiolan Kelloseppäkoulusta vuonna 1980 ja on lisäkouluttautunut säännöllisesti Tukholmassa Omegan koulutuksesssa. Kelloseppäliiton myöntämän diplomikellosepän arvon hän sai vuonna 2009, diplomi myönnetään ansioutuneesta kellosepäntyöstä. 

omegaservicecenter.jpg

 

 Myymme ja ostamme myös vintage-kelloja, huolletut vintage-kellomme ovat myynnissä: Kellotorilla. Ostamme myös vanhoja käytöstä pois jääneitä mekaanisia vedettäviä ja automaattikelloja, tarjoa: tarja.viljanen (at)kultaviljastet.fi

 

 

 

Instagram          Facebook
KultaViljaset Oy | Kauppiaskatu 4, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi