KultaViljaset Oy | Kauppiaskatu 4, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi

Old School kellokauppa

Leijona-kellot kesän 2018 uutuudet

Leijona-kellojen kesän uutuudet ovat täällä - selkeää Leijonan tyyliä ruskein ja mustin nahkarannekkein, teräskuoriset kellot joko teräksen, mustan, kullan tai punakullan värissä. Lahjaksi, itselle, kevyen hintainen tyylikäs kello kaikkiin kesän menoihin.

Leijona on ylivoimaisesti tunnetuin, suosituin ja käytetyin suomalainen kellomerkki. Ja sitä se on ollut jo yli sadan vuoden ajan. Leijonan satavuotinen suosio perustuu siihen, että sen mallisto suunnitellaan aina Suomessa. Haluamme tarjota sinulle laajan valikoiman kelloja, joita voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa -  menitpä sitten urheilemaan, töihin toimistolle tai kavereiden kanssa juhlimaan. Leijonan kunnia-asiana on tarjota sinulle mallisto, joka henkii sekä kansainvälistä trendikkyyttä että suomalaista vähäpuheista yksinkertaista tyyliä. Oikea Leijona löytyy aina mukaan matkaasi!

Leijona-uutuudet löytyvät niin Kellokaupalta keskeltä Turkua Forum Korttelista tai verkkokaupastamme. Heinäkuussa on kesäalehinnat, tervetuloa ostoksille! 

Leijona-kello tarjoaa laadukkuutta kohtuuhintaan. Jokainen osa Leijona-kellosta on käynyt läpi syvällisen valintaprosessin aina rannekkeen materiaalista kellotaulun yksityiskohtiin ja koneiston toimivuuteen asti. Kaikki Leijona-kellot käydään läpi tarkoin Leijonan omien kelloseppien kanssa. Leijona-kelloilla on aina kahden vuoden takuu.

Leijona-kellojen maahantuoja ja brändin omistaja on Perkko Oy.

Instagram          Facebook
KultaViljaset Oy | Kauppiaskatu 4, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi