KultaViljaset Oy | Kauppiaskatu 4, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi

Kellokauppa KultaViljaset

Lumoava korujen hoito-ohje

Lumoava-jalometallikorut valmistetaan käsityönä, siksi pienten eroavaisuuksien esiintyminen pinnoissa on mahdollista. Myynnissämme olevat korut valmistetaan 925-hopeasta eivätkä ne sisällä nikkeliä. Hopeiset korut on rodinoitu pinnaltaan tummumisen ehkäisemiseksi. 

Huolehdi korustasi:

Rodinointipinta voi naarmuttua tai kulua pois. Ensimmäinen korujen huoltotoimi onkin suojata korut riisumalla ne ainakin salitreenien ja puutarhatöiden ajaksi, uimarannalla hiekan ja veden sekä aurinkorasvojen välttämiseksi tai ylipäänsä tilanteissa, joissa koru joutuu hankaukseen.

Rodinoitu koru pysyy kauniina ilman kirkastusaineita, kun sen pesee säännöllisesti lämpimällä saippuvedellä ja kuivaa huolellisesti. Muita toimenpiteitä ei tarvita. 

Säilytä korut korurasioissa, hopeapannat mieluusti korukauloissa, riisu korut yöksi.

Mikäli tulee murheita:

Jalometallialan koru on ikuinen, kun siitä huolehditaan oikein. Lukot ja avolenkit saattavat aikojen kuluessa venyä tai rikkoontua, ne ovat uusittavissa liikkeessämme. Joskus ketjut saattavat jäädä jonnekin jumiin ja katketa, korjaamme nekin. Korvakoruista saattaa toinen olla hukassa, voit tulla tilaamaan parin sille. Mikäli sinulla on vanhempaa mallistoa, niin rodinoimaton hopea tummuu - ne on puhdistettavissa uuteen uskoon joko kotikonstein hopeanpuhdistusnesteellä tai sitten voit tuoda korusi puhdistukseen myymälään.

Muuta:

Voit aina täydentää Lumoava-aarteitasi myymälässämme siihen sopivin ja yhdistettävin koruin.

Instagram          Facebook
KultaViljaset Oy | Kauppiaskatu 4, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi