KultaViljaset Oy | Humalistonkatu 8, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi

Kellokauppa KultaViljaset

Lumoava-shop

Lumoava is Finland

Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Laadukas ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista. Tuotteena Lumoava on aito ja rehellinen. Jokainen luomus on puhdasta kauneutta, suurella sydämellä valmistettua todellista taidetta.

Brändinä Lumoava on kuitenkin enemmän kuin vain joukko kauniita designkoruja. Se on fiiliksiä, asennetta ja yhteishenkeä – se on tapa toimia ja elää. Lumoavan maailmassa näet ja koet asiat toisin ja pääset osaksi tarinaa, jossa esiintyy koko tunteiden kirjo.

Lumoavat valmistetaan Saurumilla: Sielukasta suomalaisuutta Kuopiosta . 

Kevään koru-uutuudet ovat saapuneet ja koruvalikoimamme on taas parhaimmillaan, kun muistetaan Ystävää! Ystävälle sopii mainiosti vaikka Onnekas, Riemu tai Helmi!

 

 

 

 

Ihmiset Lumoavan taustalla

Lumoavan taustalla työskentelee suuri joukko ihmisiä, joiden ansiosta Lumoava on enemmän kuin vain kaunis nimi. Näiltä ihmisiltä Lumoava saa sielunsa, jonka kauneus ja vahvuus syntyvät heidän antaumuksestaan ja halustaan olla mukana rakentamassa ainutlaatuista, aidosti suomalaista korukulttuuria. Tämän sydämeltään Lumoavan joukon ansiota on kieli, jota Lumoava puhuu, ja jota hyvän designin ystävät ymmärtävät.

 

Valmistus

Lumoavan kauneus syntyy kontrasteista, joita luodaan ja eletään keskellä pohjoisen karun kauniita maisemia. Aitous, laadukas muotoilu sekä yksilöllisyys ohjaa työtä ja Lumoava onkin kasvanut nopeasti kansainvälistä vertailua kestäväksi brändiksi.

Lumoava-korut ja -tuotteet ovat kotimaista designia. Kaikki tuotteet muotoillaan ja mallinnetaan aina Suomessa.

Lumoavan hopea- ja kultakorujen valmistuksesta vastaa vuodesta 1942 toiminut perinteikäs Saurum Osakeyhtiön korutehdas Kuopiossa.  Korut valmistetaan käsityönä, joten pienet eroavaisuudet pinnoissa ovat mahdollisia. 

 

Lisätietoja Lumoavasta ja ihmisistä sen takana: Lumoava Finland

Instagram          Facebook
KultaViljaset Oy | Humalistonkatu 8, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi