KultaViljaset Oy | Kauppiaskatu 4, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi

Old School kellokauppa

Punavuoren ranneke

Punavuoren rannekkeet ovat rantautuneet Turun Forum Kortteliin. Punavuoren Rannekkeen päätuotteet ovat Made in Helsinki -tuotesarjan käsintehdyt rannekkeet joiden materiaaleina käytetään suomalaista madetta ja poroa, sekä italialaista vasikannahkaa ja islantilaista lohennahkaa.  Toinen tuotesegmentti on palttina-punotut PVR-rannekkeet. 

Punavuoren Poro, Galateia, Monte Rosso, Vellamo sekä raidalliset että yksiväriset Natot. Valikoimastamme löydät myös kellorullat. Nyt on valinnan varaa ja väriä! 

Malliston löydät täältä:Punavuoren Ranneke, pyrimme koko malliston pitämään ajantasalla täällä Turussa heti myymälästä mukaan poimittavaksi. Kevään uutuuksia mm. 2-osaiset Galateiat, kesää kohti mennessä PVR-natot ovat kysyttyjä kaikissa väreissään ja meiltä löydät varastosta leveydet 18, 20 ja 22mm.

Ensimmäiset viralliset NATO-rannekkeet valmistettiin vuonna 1973 Englannin puolustusministeriön käyttöön. Sotilaskäytössä se tunnetaan myös virallisemmalla nimellä, joka viittaa kaavakkeeseen G1098, tai lyhennettynä puhekieleen G10, jota käytettiin armeijassa rannekkeiden tilaamiseen.  Tämänkaltaisia rannekkeita on kuitenkin käytetty jo paljon tuota aiemminkin. Tunnetuin julkisuudessa sellaista käyttänyt henkilö, joskin fiktiivinen, lienee tyyli-ikoni James Bond elokuvassa “007 ja Kultasormi”, joka valmistui vuonna 1964. James Bondia näytteli Sean Connery, ja Bond-kellona oli alkuperäisiä kirjoja mukaillen Rolex Submariner, jonka nylon-rannekkeen väritys oli musta-tumman vihreä-tummanpunainen. Uusimman Bond-sukupolven mukainen versio on Daniel Graigin ranteessa nähty musta-harmaa -raidoitettu versio, ja kellona on Omega Seamaster.  

 

 

 

Instagram          Facebook
KultaViljaset Oy | Kauppiaskatu 4, 20100 Turku | puh. 040-526 7068 | tarja.viljanen@kultaviljaset.fi